Chrysler épület Képek Manhattan

Chrysler épület Képek Manhattan

See more ideas about képek amerikai egyesült államok washington dc. Kerancakan pelancongan negara sentiasa berkokok tentang keindahan liar Montenegro dan juga dengan betul.


Chrysler Building Stock Fotok Chrysler Building Jogdijmentes Kepek Depositphotos

Nasib baik terdapat banyak aktiviti aktif untuk membuat anda kembali ke alam semula jadi – dan kemudian kembali ke pantai untuk berenang.

Chrysler épület képek manhattan. A Chrysler Building egy híres felhőkarcoló New Yorkban amely Manhattan szigetén fekszik. Láthatár épület város felhőkarcoló New York Manhattan városkép belváros USA toronyház bulding világváros. Ez azt jelenti hogy felhasználhatja és módosíthatja személyes és kereskedelmi projektjeiben.

Az épület 1902-ben egyike volt az első olyan épületeknek amik acélvázzal rendelkeztek ennek köszönhető 87 méteres magassága is. Art deco épületben található Midtown Manhattan építészetileg jelentős Chrysler volt a legmagasabb épület a Manhattan az Empire State building befejezése előtt fájlt editorial stock fényképészet 93786106 a Depositphotos millió-egy nagy felbontású prémium stock fotóiból vektoros képeiből és illusztrációiból. Walau bagaimanapun anda tidak akan melihat banyak perkara jika anda menghabiskan masa anda mengelilingi pantai yang penuh sesak.

Még több kép mint a Chrysler Manhattan. Manhattan Empire State Building New York City New York város felhőkarcoló magas emelkedik épületek metropole építészet fekete és fehér Public Domain. A Chrysler Building New York City közkedvelt épületeinek egyike az Art Deco stílus és az automobil korszak gyermeke.

A Chrysler Building csúcsán és az Empire State Building kilátóteraszán is túlnyúlva Manhattan második legmagasabb felhőkarcolójának tervezte Jean Nouvel azt a tornyot amelynek alsó szintjein a szomszédos telken álló világhírű Museum of Modern Art MoMA kapna plusz helyet. És ezt a felhőkarcolót 11 hónapig a világ legjelentősebb épületének tekintették amíg az Empire State Building meg nem épült. Töltsön le A chrysler building stock képeket a legjobb stock fényképészet ügynökségnél elfogadható árak kiváló minőségű prémium jogdíjmentes stock fotók képek és fényképek milliói.

New York City fotógaléria Gyömbér Evelin a view on cities – New York Pictures 125 earth in pictures – New York képekben 78 Selvin Chance. New York Manhattan éjszaka birodalmi állam épület építészet felhőkarcoló nyc USA városi láthatár Ingyenes letöltés. Letöltések Ingyenes képek.

Ennek a fotónak a témája. Láthatár épület felhőkarcoló New York Manhattan New York City városkép belváros torony nyc Amerika toronyház ny chrysler. Ennek az épületnek a magassága 319 méter.

Utca és a Lexington Avenue találkozásánál. New York City Láthatár. Annak ellenére hogy képek millióin szerepel megtartotta titokzatosságát melyhez valószínű az is hozzájárul hogy a többi ikonikus épülettel ellentétben ide nehéz bejutni nincs kilátója és még a kiscsoportos látogatások listáján sem szerepel.

Töltse le a New York – április 2015-ig kb. A Chrysler Building egy art déco stílusú felhőkarcoló New Yorkban Manhattan keleti oldalán a 42. Egy a Pexels nagyszerű ingyenes stockfotói közül.

Annak ellenére hogy képek millióin szerepel megtartotta titokzatosságát melyhez valószínű az is hozzájárul hogy a többi ikonikus épülettel ellentétben ide nehéz bejutni nincs kilátója és még a kiscsoportos látogatások listáján sem szerepel. 3189 méteres magasságával jelenleg a One World Trade Center az Empire State Building és a Bank of America Tower után holtversenyben a New York Times Buildinggel New York City negyedik legmagasabb épülete. New york city felhőkarcoló manhattan építészet 4 462 Ingyenes fotók York kategóriában.

Bobby Mikul kiadta ezt a Chrysler Building képet Public Domain licenc alatt. – Explore Móni Panák-Csiders board Képek on Pinterest. Városkép város manhattan új york chrysler épület építészet reggel napkelte.

A Chrysler Building New York City közkedvelt épületeinek egyike az Art Deco stílus és az automobil korszak gyermeke. A Flatiron Building egy könnyen felismerhető háromszög alapterülettel rendelkező 22 emeletes felhőkarcoló Manhattan közepén. A város azonban elismerve a tavaly az építészvilág Nobelével Pritzker-díjjal elismert.


Chrysler Building Stock Fotok Chrysler Building Jogdijmentes Kepek Depositphotos


A Tengerentulrol Jelentem Fedezd Fel New York Titkait A Chrysler Building Titkai


Chrysler Building Wikipedia


Chrysler Building Stock Fotok Chrysler Building Jogdijmentes Kepek Depositphotos


Empire State Building Wikipedia


Chrysler Building Wikipedia


Ingyenes Kepek Epiteszet Eg Lathatar Epulet Varos Felhokarcolo Manhattan New York City Varoskep Belvaros Magas Torony Nyc Usa Amerika Hivatal Tajekozodasi Pont Homlokzat Uzleti Nagyvarosi Toronyhaz Templomtorony Uj Hires York


Manhattan


Chrysler Building Stock Fotok Chrysler Building Jogdijmentes Kepek Depositphotos


Chrysler Building Stock Fotok Chrysler Building Jogdijmentes Kepek Depositphotos

Posts created 9607

Leave a Reply

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top